Familievereniging Leekerweide
~ Sinds 1985 in verbinding met elkaar vóór onze clienten ~

De Agenda

In een wereld zonder een Covid-19 pandemie wordt er veel vergaderd en overlegd en komen de familieraad en het bestuur van de familievereniging minimaal 4 maal per jaar samen. Samen bespreken zij zaken die op dat moment actueel zijn en houden zij een follow up over lopende zaken.  Gelukkig zijn er ook weer fysieke meetings mogelijk. Des ondanks is onderstaande planning onder voorbehoud.

Vergaderdata 2021

Familieraad vergaderingen                       Donderdag 9 september 2021                         20.00 uur

Bestuursvergadering                                  oktober 2021

Overleg met Cliëntenraad                        nog te bepalen

Overleg met RVB Leekerweide               najaar 2021

Andere belangrijke data:

ALV 2021                                                       Zaterdag 30 oktober 2021                                 11.00 uur

Familiedag 2021                                          Wegens Covid 19 zijn wij genoodzaakt dit evenement te annuleren.